This HTML5 document contains 52 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n16http://g.co/kg/g/
dcthttp://purl.org/dc/terms/
dbohttp://dbpedia.org/ontology/
foafhttp://xmlns.com/foaf/0.1/
n13http://commons.dbpedia.org/resource/Category:
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
category-frhttp://fr.dbpedia.org/resource/Catégorie:
dbpedia-ochttp://oc.dbpedia.org/resource/
n12http://fr.dbpedia.org/resource/Modèle:
wikipedia-frhttp://fr.wikipedia.org/wiki/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
owlhttp://www.w3.org/2002/07/owl#
dbpedia-frhttp://fr.dbpedia.org/resource/
prop-frhttp://fr.dbpedia.org/property/
provhttp://www.w3.org/ns/prov#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
wikidatahttp://www.wikidata.org/entity/

Statements

Subject Item
dbpedia-fr:Recuite
rdfs:label
Recuite Recuècha
rdfs:comment
La recuite ou recuècha ou encore recuòcha (dialecte rouergat) est l'appellation d'un fromage de lactosérum de l'Aveyron méridional et de l'est du Tarn.
owl:sameAs
wikidata:Q3422607 n13:Recuite dbpedia-oc:Recuècha n16:1211pr4z
dbo:wikiPageID
3788923
dbo:wikiPageRevisionID
171629085
dbo:wikiPageWikiLink
category-fr:Fromage_de_l'Aveyron dbpedia-fr:Appellation_d'origine dbpedia-fr:Ricotta dbpedia-fr:Flaune category-fr:Fromage_fermier dbpedia-fr:Rouergat category-fr:Appellation_fromagère_française dbpedia-fr:Sérac_(fromage) dbpedia-fr:Mouton dbpedia-fr:Brocciu dbpedia-fr:Fromage_à_pâte_fraîche category-fr:Fromage_à_pâte_fraîche category-fr:Fromage_laitier dbpedia-fr:Brousse_(fromage) dbpedia-fr:Fromage_de_lactosérum dbpedia-fr:Globuline dbpedia-fr:Marmite_(ustensile) dbpedia-fr:Tarn_(département) category-fr:Fromage_de_lactosérum dbpedia-fr:Pérail dbpedia-fr:Lactosérum dbpedia-fr:Albumine dbpedia-fr:Aveyron_(département) dbpedia-fr:Écumoire
dbo:wikiPageLength
1713
dct:subject
category-fr:Fromage_laitier category-fr:Fromage_de_l'Aveyron category-fr:Fromage_fermier category-fr:Fromage_à_pâte_fraîche category-fr:Fromage_de_lactosérum category-fr:Appellation_fromagère_française
prop-fr:wikiPageUsesTemplate
n12:Portail n12:France n12:Palette_Fromages_français n12:Infobox_Fromage
prov:wasDerivedFrom
wikipedia-fr:Recuite?oldid=171629085&ns=0
prop-fr:lieu
dbpedia-fr:Aveyron_(département)
prop-fr:nom
Recuite
prop-fr:aoc
non protégée
prop-fr:lait
brebis
prop-fr:pâte
dbpedia-fr:Fromage_à_pâte_fraîche
foaf:isPrimaryTopicOf
wikipedia-fr:Recuite
dbo:abstract
La recuite ou recuècha ou encore recuòcha (dialecte rouergat) est l'appellation d'un fromage de lactosérum de l'Aveyron méridional et de l'est du Tarn.