This HTML5 document contains 52 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n13http://g.co/kg/g/
dcthttp://purl.org/dc/terms/
dbohttp://dbpedia.org/ontology/
foafhttp://xmlns.com/foaf/0.1/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
category-frhttp://fr.dbpedia.org/resource/Catégorie:
n6http://fr.dbpedia.org/resource/Modèle:
n12http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:FilePath/
wikipedia-frhttp://fr.wikipedia.org/wiki/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
owlhttp://www.w3.org/2002/07/owl#
dbpedia-frhttp://fr.dbpedia.org/resource/
prop-frhttp://fr.dbpedia.org/property/
provhttp://www.w3.org/ns/prov#
n18http://www.cahierdecuisine.com/recettes/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
wikidatahttp://www.wikidata.org/entity/
dbrhttp://dbpedia.org/resource/
n17http://recettes.de/

Statements

Subject Item
dbpedia-fr:Pachade
rdfs:label
Pachade
rdfs:comment
La pachade est une sorte de crêpe épaisse et croustillante, que l’on consomme traditionnellement en Auvergne.
owl:sameAs
dbr:Pachade n13:11b5qdb44k wikidata:Q17636239
dbo:wikiPageID
8172180
dbo:wikiPageRevisionID
181778212
dbo:wikiPageWikiLink
dbpedia-fr:Cuisine_auvergnate dbpedia-fr:Farine_de_blé dbpedia-fr:Vin_rouge dbpedia-fr:Farinade category-fr:Gastronomie_dans_le_Cantal category-fr:Préparation_culinaire dbpedia-fr:Œuf_(aliment) dbpedia-fr:Pascade category-fr:Crêpe dbpedia-fr:Lait_de_vache dbpedia-fr:Bourriol dbpedia-fr:Sel_alimentaire dbpedia-fr:Auvergne
dbo:wikiPageExternalLink
n17:pachade n18:La-Pachade-5863.html%23.U9v4HLHqoQs
dbo:wikiPageLength
2586
dct:subject
category-fr:Crêpe category-fr:Préparation_culinaire category-fr:Gastronomie_dans_le_Cantal
prop-fr:wikiPageUsesTemplate
n6:Unité n6:Références n6:Palette n6:Portail n6:Ouvrage n6:Infobox_Mets
prov:wasDerivedFrom
wikipedia-fr:Pachade?oldid=181778212&ns=0
foaf:depiction
n12:Pachade_1.jpg
prop-fr:année
1982
prop-fr:auteur
Marie-Aimée Méraville
prop-fr:légende
Pachade.
prop-fr:nom
Pachade
prop-fr:passage
295
prop-fr:température
Chaude
prop-fr:titre
Contes populaires de l'Auvergne
prop-fr:classification
pascada
prop-fr:ingrédients
dbpedia-fr:Œuf_(aliment) dbpedia-fr:Farine_de_blé dbpedia-fr:Sel_alimentaire dbpedia-fr:Lait_de_vache
prop-fr:lieuOrigine
dbpedia-fr:Auvergne
prop-fr:placeService
Plat principal
prop-fr:accompagnement
dbpedia-fr:Vin_rouge
dbo:thumbnail
n12:Pachade_1.jpg?width=300
foaf:isPrimaryTopicOf
wikipedia-fr:Pachade
dbo:abstract
La pachade est une sorte de crêpe épaisse et croustillante, que l’on consomme traditionnellement en Auvergne.