This HTML5 document contains 50 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dbpedia-dehttp://de.dbpedia.org/resource/
dbpedia-dahttp://da.dbpedia.org/resource/
dcthttp://purl.org/dc/terms/
n13http://jv.dbpedia.org/resource/
dbohttp://dbpedia.org/ontology/
foafhttp://xmlns.com/foaf/0.1/
dbpedia-kohttp://ko.dbpedia.org/resource/
n12http://commons.dbpedia.org/resource/Category:
dbpedia-eshttp://es.dbpedia.org/resource/
n22http://g.co/kg/m/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
category-frhttp://fr.dbpedia.org/resource/Catégorie:
n8http://fr.dbpedia.org/resource/Modèle:
n18http://fr.dbpedia.org/resource/Fichier:
dbpedia-simplehttp://simple.dbpedia.org/resource/
n23http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:FilePath/
wikipedia-frhttp://fr.wikipedia.org/wiki/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
owlhttp://www.w3.org/2002/07/owl#
n14https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:
dbpedia-zhhttp://zh.dbpedia.org/resource/
dbpedia-frhttp://fr.dbpedia.org/resource/
prop-frhttp://fr.dbpedia.org/property/
provhttp://www.w3.org/ns/prov#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
dbpedia-idhttp://id.dbpedia.org/resource/
wikidatahttp://www.wikidata.org/entity/
dbrhttp://dbpedia.org/resource/
dbpedia-jahttp://ja.dbpedia.org/resource/

Statements

Subject Item
dbpedia-fr:Monjayaki
rdfs:label
Monjayaki Monjayaki もんじゃ焼き Monjayaki 文字燒
rdfs:comment
Le monjayaki (もんじゃ焼き, abrégé monja), est un plat japonais typique de la région du Kantō en général et de Tokyo en particulier, notamment de Tsuki-shima. C'est une variante de l'okonomiyaki, plus liquide.
rdfs:seeAlso
n14:Monjayaki
owl:sameAs
dbpedia-da:Monjayaki dbr:Monjayaki n12:Monjayaki n13:Monjayaki dbpedia-ja:もんじゃ焼き dbpedia-simple:Monjayaki dbpedia-zh:文字燒 dbpedia-id:Monjayaki dbpedia-ko:몬자야키 dbpedia-de:Monjayaki n22:0f010_ dbpedia-es:Monjayaki wikidata:Q167692
dbo:wikiPageID
7303626
dbo:wikiPageRevisionID
190499752
dbo:wikiPageWikiLink
category-fr:Yakimono dbpedia-fr:Cuisine_japonaise dbpedia-fr:Okonomiyaki n18:Monjayaki_Before.JPG category-fr:Cuisine_japonaise n18:Monjayaki_After.JPG dbpedia-fr:Région_du_Kantō category-fr:Cuisine_régionale_à_Tokyo dbpedia-fr:Tsuki-shima dbpedia-fr:Tokyo
dbo:wikiPageLength
1217
dct:subject
category-fr:Cuisine_régionale_à_Tokyo category-fr:Yakimono category-fr:Cuisine_japonaise
prop-fr:wikiPageUsesTemplate
n8:Ébauche n8:Palette_Crêpes n8:Références n8:Portail n8:' n8:, n8:Titre_en_italique n8:Japonais
prov:wasDerivedFrom
wikipedia-fr:Monjayaki?oldid=190499752&ns=0
foaf:depiction
n23:Monjayaki_After.jpg n23:Monjayaki_Before.jpg
dbo:thumbnail
n23:Monjayaki_Before.jpg?width=300
foaf:isPrimaryTopicOf
wikipedia-fr:Monjayaki
dbo:abstract
Le monjayaki (もんじゃ焼き, abrégé monja), est un plat japonais typique de la région du Kantō en général et de Tokyo en particulier, notamment de Tsuki-shima. C'est une variante de l'okonomiyaki, plus liquide.