This HTML5 document contains 72 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n15http://g.co/kg/g/
n18http://fr.dbpedia.org/resource/Wikt:
dbpedia-dehttp://de.dbpedia.org/resource/
dcthttp://purl.org/dc/terms/
dbohttp://dbpedia.org/ontology/
foafhttp://xmlns.com/foaf/0.1/
dbpedia-kohttp://ko.dbpedia.org/resource/
n12http://commons.dbpedia.org/resource/Category:
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
category-frhttp://fr.dbpedia.org/resource/Catégorie:
n7http://fr.dbpedia.org/resource/Modèle:
wikipedia-frhttp://fr.wikipedia.org/wiki/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
owlhttp://www.w3.org/2002/07/owl#
n14https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:
dbpedia-frhttp://fr.dbpedia.org/resource/
prop-frhttp://fr.dbpedia.org/property/
provhttp://www.w3.org/ns/prov#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
wikidatahttp://www.wikidata.org/entity/
dbpedia-jahttp://ja.dbpedia.org/resource/

Statements

Subject Item
dbpedia-fr:Koji
rdfs:label
Aspergillus oryzae Koji
rdfs:comment
Le koji (麹 / こうじ, kōji) est un ferment issu de la moisissure de plusieurs ascomycètes (champignons) du genre Aspergillus.
rdfs:seeAlso
n14:Koji
owl:sameAs
n12:Koji n15:122nj9ts wikidata:Q30335559 dbpedia-ja:麹 dbpedia-ko:고지_(발효제)
dbo:wikiPageInterLanguageLink
dbpedia-de:Aspergillus_oryzae
dbo:wikiPageID
964581
dbo:wikiPageRevisionID
182433493
dbo:wikiPageWikiLink
dbpedia-fr:Spore dbpedia-fr:Champignon dbpedia-fr:Substrat_(chimie) dbpedia-fr:Ascomycota dbpedia-fr:Soja dbpedia-fr:Aspergillus_oryzae dbpedia-fr:Aspergillus_awamori dbpedia-fr:Mirin dbpedia-fr:Archipel_Okinawa dbpedia-fr:Amylase dbpedia-fr:Céréale dbpedia-fr:Aspergillus_kawachii dbpedia-fr:Miso dbpedia-fr:Saccharification dbpedia-fr:Fécule category-fr:Saké dbpedia-fr:Variété_(botanique) dbpedia-fr:Acide_lactique category-fr:Ingrédient_de_la_bière dbpedia-fr:Amidon dbpedia-fr:Enzyme category-fr:Dérivé_de_céréale dbpedia-fr:Tamari dbpedia-fr:Millet_(graminée) dbpedia-fr:Ferment category-fr:Céréale_de_la_cuisine_japonaise dbpedia-fr:Fermentation_alcoolique n18:麹 dbpedia-fr:Shōchū_(boisson) dbpedia-fr:Moisissure dbpedia-fr:Kojibiose dbpedia-fr:Moromi dbpedia-fr:Japon dbpedia-fr:Saké dbpedia-fr:Moût dbpedia-fr:Aspergillus_sojae dbpedia-fr:Awamori dbpedia-fr:Tubercule dbpedia-fr:Patate_douce dbpedia-fr:Sauce_de_soja dbpedia-fr:Chine dbpedia-fr:Aspergillus dbpedia-fr:Tsukemono
dbo:wikiPageLength
5248
dct:subject
category-fr:Ingrédient_de_la_bière category-fr:Dérivé_de_céréale category-fr:Saké category-fr:Céréale_de_la_cuisine_japonaise
prop-fr:wikiPageUsesTemplate
n7:Titre_en_italique n7:Homonymes n7:Japonais n7:P. n7:Portail n7:Palette_Cuisine_japonaise n7:Références n7:Numéro n7:Unité
prov:wasDerivedFrom
wikipedia-fr:Koji?oldid=182433493&ns=0
foaf:isPrimaryTopicOf
wikipedia-fr:Koji
dbo:abstract
Le koji (麹 / こうじ, kōji) est un ferment issu de la moisissure de plusieurs ascomycètes (champignons) du genre Aspergillus.