This HTML5 document contains 56 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n15http://g.co/kg/g/
dcthttp://purl.org/dc/terms/
dbohttp://dbpedia.org/ontology/
foafhttp://xmlns.com/foaf/0.1/
n17http://commons.dbpedia.org/resource/Category:
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
category-frhttp://fr.dbpedia.org/resource/Catégorie:
dbpedia-plhttp://pl.dbpedia.org/resource/
n7http://fr.dbpedia.org/resource/Modèle:
n12http://fr.dbpedia.org/resource/Fichier:
n9http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:FilePath/
wikipedia-frhttp://fr.wikipedia.org/wiki/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
owlhttp://www.w3.org/2002/07/owl#
n5https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:
dbpedia-frhttp://fr.dbpedia.org/resource/
prop-frhttp://fr.dbpedia.org/property/
provhttp://www.w3.org/ns/prov#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
wikidatahttp://www.wikidata.org/entity/

Statements

Subject Item
dbpedia-fr:Aïgo_boulido
rdfs:label
Aïgo boulido Aigo boulido
rdfs:comment
L'aïgo boulido ou aigo boulido, qui se traduit en français par « eau bouillie », est une soupe provençale préparée à base d'ail de thym et de feuilles de sauge bouillies.
rdfs:seeAlso
n5:Aigo_boulido
owl:sameAs
n15:1218dkpb dbpedia-pl:Aigo_boulido n17:Aigo_boulido wikidata:Q2827856
dbo:wikiPageID
4848613
dbo:wikiPageRevisionID
191334163
dbo:wikiPageWikiLink
dbpedia-fr:Vin_rosé dbpedia-fr:Cuisine_provençale dbpedia-fr:Provence dbpedia-fr:Vin_blanc dbpedia-fr:Aïgo_saou dbpedia-fr:Camargue dbpedia-fr:Pratique_alimentaire dbpedia-fr:Comtat_Venaissin dbpedia-fr:Sauge n12:Lavandes_sous_orage_sur_le_plateau_de_Valensole.jpg dbpedia-fr:Cuisine_occitane dbpedia-fr:Alpes-de-Haute-Provence dbpedia-fr:Macération_alcoolique category-fr:Soupe_française dbpedia-fr:Gros_souper dbpedia-fr:Sauge_officinale dbpedia-fr:Soupe dbpedia-fr:Noël dbpedia-fr:Tourin dbpedia-fr:Thym dbpedia-fr:Ail_cultivé category-fr:Cuisine_provençale
dbo:wikiPageLength
4278
dct:subject
category-fr:Cuisine_provençale category-fr:Soupe_française
prop-fr:wikiPageUsesTemplate
n7:Citation n7:Infobox_Mets n7:Nb_p. n7:ISBN n7:Portail
prov:wasDerivedFrom
wikipedia-fr:Aïgo_boulido?oldid=191334163&ns=0
foaf:depiction
n9:Lavandes_sous_orage_sur_le_plateau_de_Valensole.jpg n9:Aigo_boulido.jpg
prop-fr:légende
Un bol d'aigo boulido
prop-fr:nom
Aigo boulido
prop-fr:température
Chaude
prop-fr:ingrédients
Eau, thym, sauge, pain rassis, ail frais, huile d'olive, etc.
prop-fr:lieuOrigine
dbpedia-fr:Provence
prop-fr:placeService
Soupe
prop-fr:accompagnement
dbpedia-fr:Vin_rosé dbpedia-fr:Vin_blanc Eau
prop-fr:variations
dbpedia-fr:Tourin
dbo:thumbnail
n9:Aigo_boulido.jpg?width=300
foaf:isPrimaryTopicOf
wikipedia-fr:Aïgo_boulido
dbo:abstract
L'aïgo boulido ou aigo boulido, qui se traduit en français par « eau bouillie », est une soupe provençale préparée à base d'ail de thym et de feuilles de sauge bouillies.