About: dbpedia-fr:Haricot_tarbais     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : owl:Thing, within Data Space : prod-dbpedia.inria.fr associated with source document(s)

AttributesValues
rdfs:label
  • Haricot tarbais (fr)
rdfs:comment
  • Le haricot tarbais est une production locale de haricots (Phaseolus vulgaris) du Sud-Ouest de la France. C'est un produit de terroir, dont l'aire de production s'étend principalement dans les Hautes-Pyrénées, mais aussi dans quelques communes du Gers, de la Haute-Garonne et des Pyrénées-Atlantiques. Consacré par le Label rouge depuis 1997 et l'IGP depuis 2000, sa spécificité est garantie par des cahiers des charges spécifiques. (fr)
rdfs:seeAlso
sameAs
Wikipage page ID
Wikipage revision ID
dbo:wikiPageWikiLink
Link from a Wikipage to an external page
page length (characters) of wiki page
dct:subject
foaf:homepage
prop-fr:wikiPageUsesTemplate
prov:wasDerivedFrom
foaf:depiction
  • http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:FilePath/Garbure_(1).jpg
  • http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:FilePath/Gousses_de_Haricot_Tarbais-1_(Patrick_BOILLAUD).jpg
  • http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:FilePath/Haricot_tarbais.jpg
  • http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:FilePath/Haricot_tarbais_tradition.jpg
  • http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:FilePath/Haricots_tarbais_dans_un_cassoulet_gascon.jpg
prop-fr:géolocalisation
  • Hautes-Pyrénées/Occitanie/France (fr)
prop-fr:latitude
prop-fr:longitude
prop-fr:légende
  • Haricots tarbais (fr)
prop-fr:nom
  • Haricot tarbais (fr)
prop-fr:siteWeb
prop-fr:logo
  • Haricot tarbais tradition.jpg (fr)
prop-fr:classification
  • IGP depuis 2000 (fr)
  • Label Rouge depuis 1997 (fr)
prop-fr:lieuOrigine
prop-fr:confrérie
  • Confrérie du haricot tarbais (fr)
prop-fr:festivité
  • Début septembre : Fête du Haricot tarbais, à Hachan (fr)
prop-fr:typeDeProduit
  • Phaseolus vulgaris (fr)
prop-fr:variétés
  • 'Alaric' (fr)
thumbnail
foaf:isPrimaryTopicOf
has abstract
  • Le haricot tarbais est une production locale de haricots (Phaseolus vulgaris) du Sud-Ouest de la France. C'est un produit de terroir, dont l'aire de production s'étend principalement dans les Hautes-Pyrénées, mais aussi dans quelques communes du Gers, de la Haute-Garonne et des Pyrénées-Atlantiques. Consacré par le Label rouge depuis 1997 et l'IGP depuis 2000, sa spécificité est garantie par des cahiers des charges spécifiques. (fr)
dbo:city
dbo:country
is dbo:wikiPageWikiLink of
Faceted Search & Find service v1.16.111 as of Oct 19 2022


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3234 as of May 18 2022, on Linux (x86_64-ubuntu_bionic-linux-gnu), Single-Server Edition (39 GB total memory, 11 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software