About: dbpedia-fr:Boulanger     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : wikidata:Q28640, within Data Space : prod-dbpedia.inria.fr associated with source document(s)

AttributesValues
prop-fr:commons
  • Category:Bakers (fr)
prop-fr:commonsTitre
  • Boulangeries (fr)
prop-fr:légende
  • Une boulangère à Oslo (fr)
prop-fr:statut
prop-fr:wiktionary
  • boulanger (fr)
prop-fr:formation
  • Niveau 4 : Bac + 0 * Baccalauréat professionnel option Boulangerie * Brevet de maîtrise * Brevet technique des métiers Niveau 3 : Bac - 2 * Mention complémentaire Boulangerie ; * BEP alimentation option Boulanger ; chocolatier ; glacier ; confiseur ou cuisine-restauration ; * CAP boulanger ou cuisine option boulangerie. (fr)
prop-fr:appellations
  • Boulanger (fr)
prop-fr:contraintes
  • Charge de travail (fr)
  • Emploi physique (fr)
prop-fr:métiersVoisins
prop-fr:perspectives
  • Ouvrier (fr)
prop-fr:risques
prop-fr:secteurD'activité
prop-fr:pénibilité
  • Dépendance à la clientèle (fr)
is prop-fr:profession of
is prop-fr:niveau of
is prop-fr:produits of
is prop-fr:qualité of
Faceted Search & Find service v1.16.111 as of Oct 19 2022


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3234 as of May 18 2022, on Linux (x86_64-ubuntu_bionic-linux-gnu), Single-Server Edition (39 GB total memory, 15 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software