This HTML5 document contains 30 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n9http://g.co/kg/g/
dcthttp://purl.org/dc/terms/
dbohttp://dbpedia.org/ontology/
foafhttp://xmlns.com/foaf/0.1/
dbpedia-eohttp://eo.dbpedia.org/resource/
n11https://world.openfoodfacts.org/category/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
category-frhttp://fr.dbpedia.org/resource/Catégorie:
n17http://nrm.dbpedia.org/resource/
n4http://fr.dbpedia.org/resource/Modèle:
wikipedia-frhttp://fr.wikipedia.org/wiki/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
owlhttp://www.w3.org/2002/07/owl#
dbpedia-frhttp://fr.dbpedia.org/resource/
prop-frhttp://fr.dbpedia.org/property/
provhttp://www.w3.org/ns/prov#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
wikidatahttp://www.wikidata.org/entity/

Statements

Subject Item
dbpedia-fr:Nectar_de_banane
rdfs:label
Nectar de banane
rdfs:comment
Le nectar de banane, appelé souvent à tort jus de banane, est une boisson sucrée préparée à partir de purée de banane (environ 40 %), d'eau, et de sucre.
rdfs:seeAlso
n11:banana-nectars
owl:sameAs
n9:112yg9wzn wikidata:Q3337676 dbpedia-eo:Banana_nektarsuko n17:Nectar_dé_banane
dbo:wikiPageID
6340106
dbo:wikiPageRevisionID
188497868
dbo:wikiPageWikiLink
dbpedia-fr:Banane dbpedia-fr:Sucre category-fr:Spécialité_à_base_de_banane category-fr:Banane dbpedia-fr:Eau category-fr:Jus_de_fruit
dbo:wikiPageLength
462
dct:subject
category-fr:Spécialité_à_base_de_banane category-fr:Banane category-fr:Jus_de_fruit
prop-fr:wikiPageUsesTemplate
n4:… n4:Ébauche n4:Une_pomme_est_un_fruit n4:Portail n4:Palette_Jus_de_fruit n4:Références
prov:wasDerivedFrom
wikipedia-fr:Nectar_de_banane?oldid=188497868&ns=0
prop-fr:annéeCréation
2012
prop-fr:annéePrésentationBistro
2021
foaf:isPrimaryTopicOf
wikipedia-fr:Nectar_de_banane
dbo:abstract
Le nectar de banane, appelé souvent à tort jus de banane, est une boisson sucrée préparée à partir de purée de banane (environ 40 %), d'eau, et de sucre.