This HTML5 document contains 46 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dcthttp://purl.org/dc/terms/
dbohttp://dbpedia.org/ontology/
foafhttp://xmlns.com/foaf/0.1/
n8http://hy.dbpedia.org/resource/
n22http://g.co/kg/m/
dbpedia-ruhttp://ru.dbpedia.org/resource/
dbpedia-ukhttp://uk.dbpedia.org/resource/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
dbpedia-svhttp://sv.dbpedia.org/resource/
category-frhttp://fr.dbpedia.org/resource/Catégorie:
dbpedia-pthttp://pt.dbpedia.org/resource/
n6http://fr.dbpedia.org/resource/Modèle:
dbpedia-azhttp://az.dbpedia.org/resource/
wikipedia-frhttp://fr.wikipedia.org/wiki/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
owlhttp://www.w3.org/2002/07/owl#
dbpedia-frhttp://fr.dbpedia.org/resource/
prop-frhttp://fr.dbpedia.org/property/
provhttp://www.w3.org/ns/prov#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
wikidatahttp://www.wikidata.org/entity/
dbrhttp://dbpedia.org/resource/
dbpedia-jahttp://ja.dbpedia.org/resource/

Statements

Subject Item
dbpedia-fr:Arag
rdfs:label
アラ (飲料) Arag Ara (drink) Ara (dryck) Ara (vinho) Ара (напій)
rdfs:comment
L'arag, ara ou arak (en tibetain et dzongkha : ཨ་རག ་; en wylie : a-rag, terme dérivé de l'arabe عرق,ʿaraq), est un alcool distillé de l'espace culturel tibétain (Bhoutan, Chine, Inde, Népal) obtenu à partir d'orge, de riz ou d'autres céréales.
owl:sameAs
n8:Արա_(խմիչք) dbpedia-az:Ara_(içki) dbpedia-ja:アラ_(飲料) dbpedia-pt:Ara_(vinho) dbpedia-ru:Ара_(напиток) dbpedia-uk:Ара_(напій) dbr:Ara_(drink) wikidata:Q4783088 dbpedia-sv:Ara_(dryck) n22:0h1g0ns
dbo:wikiPageID
10634248
dbo:wikiPageRevisionID
182237967
dbo:wikiPageWikiLink
dbpedia-fr:Tibétain dbpedia-fr:Orge_commune dbpedia-fr:Bhoutan category-fr:Alcool_d'orge dbpedia-fr:Arabe category-fr:Gastronomie_tibétaine category-fr:Alcool_de_riz category-fr:Cuisine_népalaise dbpedia-fr:Chine dbpedia-fr:Népal dbpedia-fr:Inde dbpedia-fr:Tibet dbpedia-fr:Translittération_Wylie dbpedia-fr:Riz dbpedia-fr:Dzongkha
dbo:wikiPageLength
1510
dct:subject
category-fr:Cuisine_népalaise category-fr:Gastronomie_tibétaine category-fr:Alcool_d'orge category-fr:Alcool_de_riz
prop-fr:wikiPageUsesTemplate
n6:Références n6:Portail n6:... n6:Ébauche
prov:wasDerivedFrom
wikipedia-fr:Arag?oldid=182237967&ns=0
foaf:isPrimaryTopicOf
wikipedia-fr:Arag
dbo:abstract
L'arag, ara ou arak (en tibetain et dzongkha : ཨ་རག ་; en wylie : a-rag, terme dérivé de l'arabe عرق,ʿaraq), est un alcool distillé de l'espace culturel tibétain (Bhoutan, Chine, Inde, Népal) obtenu à partir d'orge, de riz ou d'autres céréales.