About: Breton sauce     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : owl:Thing, within Data Space : prod-dbpedia.inria.fr associated with source document(s)

AttributesValues
rdfs:label
  • Breton sauce (en)
  • Sauce bretonne (fr)
rdfs:comment
  • La sauce bretonne est une sauce originaire de Bretagne. Elle est constituée d'une base de sauce veloutée et d'une julienne d'oignon, poireau et céleri. Le Larousse gastronomique la définit comme une version brune de la sauce Soubise, qui a pour base une béchamelle. (fr)
sameAs
Wikipage page ID
Wikipage revision ID
dbo:wikiPageWikiLink
page length (characters) of wiki page
dct:subject
prop-fr:wikiPageUsesTemplate
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
has abstract
  • La sauce bretonne est une sauce originaire de Bretagne. Elle est constituée d'une base de sauce veloutée et d'une julienne d'oignon, poireau et céleri. Le Larousse gastronomique la définit comme une version brune de la sauce Soubise, qui a pour base une béchamelle. (fr)
is dbo:wikiPageWikiLink of
is oa:hasTarget of
is foaf:primaryTopic of
Faceted Search & Find service v1.16.111 as of Oct 19 2022


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3234 as of May 18 2022, on Linux (x86_64-ubuntu_bionic-linux-gnu), Single-Server Edition (39 GB total memory, 14 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software