About: dbpedia-fr:Œufs_au_jus     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : owl:Thing, within Data Space : prod-dbpedia.inria.fr associated with source document(s)

AttributesValues
has abstract
  • Les œufs au jus, œufs pochés au jus ou œufs la Huguenotte sont des œufs pochés plus rarement mollets ou miroir, servis avec un jus de rôti dégraissé chaud. Il s'agit d'une recette de la cuisine classique, commune et appréciée de 1750 à 1940, qui est tombée en désuétude dans la cuisine actuelle. On les consomme en entrée, en plat principale et dans le service à la française Carême les sert en entremets. (fr)
Faceted Search & Find service v1.16.111 as of Oct 19 2022


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3234 as of May 18 2022, on Linux (x86_64-ubuntu_bionic-linux-gnu), Single-Server Edition (39 GB total memory, 16 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software